Otac Jova Kecmana o sumnjama da su delovi tela nađeni u Dunavu njegov sin: UMREĆU KOLIKO SE NERVIRAM, NISAM ŽIV

Mile Kecman, otac nestalog fitnes trenera Jova Kecmana kaže da nema novih informacija u vezi sa nestankom svog sina i da takođe, nije obavešten o informacijama koje su plasirane u medijima, a to je da je telo njegovog sina nađeno u Dunavu kod Kostolca. Policija mi je skoro uzimala opet DNK, ali me niko ovih dana, pa ni danas nije zvao u vezi sa nestankom i jednostavno ne znam ništa – kaže otac nestalog i dodaje da nije čuo da je nađen deo tela u fazi raspadanja u Dunavu kod Kostolca, prenosi Kurir.

Sad čujem za to nađeno telo, ne znam da li je to moj sin. Niko me nije obavestio od nadležnih i evo godinu i po dana ležim i ne mogu da ustanem od tuge i neizvesnosti gde mi je sin. Umreću koliko se nerviram, nisam živ – kaže Mile Kecman.

Pa da podsetimo, Jovo Kecman nestao je 24. septembra 2020.godine u Malom Mokrom Lugu, kada je prema ranijoj priči porodice Kecman, krenuo da se nađe sa drugom. Naime, Jovo Kecman nalazi se na spisku nestalih žrtava kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su uhapšeni 4.februara prošle godine.

Inače, leš koji je nađen u poodmakloj fazi raspadanja sinoć kod Kostolca imao je samo noge i na njima crne patike.

To je zapravo deo tela, radi se o donjim ekstremitetima – nogama, dok gornji deo tela nedostaje. Nije uočena ni odeća, samo obuća. Zbog toga je nemoguće obaviti identifikaciju, a za sutra je zakazana obdukcija na kojoj će se utvrditi i uzrok smrti, ali i to o kom polu se radi – podseća naš sagovornik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare