ISKASAPLJENO TELO IZ DUNAVA JOŠ JEDNA ŽRTVA VELJKA BELIVUKA?! Obezglavljen leš i veliki broj povreda ukazuju na zlostavljanje UBILAČKOG KLANA!

Obdukcija delova tela koji su u petak nađeni u Dunavu kod Požarevca biće ipak obavljena narednih dana kada bi veštak mogao da se izjasni o detaljima koji bi razotkrili o kome je tačno reč.

To je produbilo misteriju, s obzirom na činjenicu da je pored potrage Matejom Perišem, takođe u toku istraga i potraga za svim mogućim žrtvama ubilačkog klana Belivuk – Miljković.

Naime poznato je da su članovi klana otimali, kasapili i na kraju delove tela muškaraca bacali u Dunav.  

S toga se u vezi leša koji je u petak nađen u Dunavu kod Kostolca, ozbiljno ispituje i mogućnost da je u pitanju neka od žrtava klana Belivuk – Miljković.

Pogotovo što je na lešu uočen veliki broj preloma, oba kolena su polomljena udarcima tvrdim predmetom… Leš je obezglavljen što takođe doprinosi sumnji da je reč o nekoj žrtvi ove kriminalne grupe. 

Poslednju reč o tome daće obdukcija i DNK analiza. Tek tada će najverovatnije biti poznato o kome je reč i da li je u pitanju još jedna od „nestalih“ žrtava ubilačkog klana Veljka Belivuka i Marka MIljkovića.

Prvi rezultati istrage govore da je reč o osobi koja je bila krupnije građe. Sem delova tela nađene su i patike teget ili crne boje.

Prema optužnici, klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića usmrtio je Milana Ljepoju, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića, Aleksandra Gligorijevića i Gorana Veličkovića. Njih su oteli, a potom posle zlostavljanja, ubili i samleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa. Njihove ostatke, kako se navodi u dokumentu tužilaštva, potom su bacili u Dunav.

U međuvremenu je pokrenuta istraga za još dva ubistva, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića, a sumnja se i da bi se na listi Belivukovih žrtava moglo naći i ime nestalog fitnes trenera Jove Kecmana, prenosi Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare