PREDSEDNIK SE HITNO OBRATIO, POSLAO VAŽNU PORUKU GRAĐANIMA SRBIJE: Sačuvaćemo mir i stabilnost! Imamo svega što je potrebno /VIDEO/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je danas važnu poruku građanima Srbije i istakao da Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti, kao i da imamo svega dovoljno i što je potrebno u budućnosti.

„Poštovani građani Srbije, Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti. Srbija će sačuvati mir i stabilnost i molim vas poštovani građani Srbije nemojte da nasedate na trikove, provokacije i besmislice koje govore da nemamo dovoljno nafte, naftnih derivata, da proveravate skloništa, da neće biti dovoljno hrane. Biće dovoljno hrane, benzina svega što nam je potrebno u budućnosti jer odgovorna i ozbiljna srspka država za to se postarala. Dakle nema potrebe da bilo gde žurite, da bilo šta tražite, ponašajte se normalno kao i svakog drugog dana jer čuvaćemo mir i gledaćemo kako da srspka ekonomija ubrzano napreduje. Hvala vam na poštovanju i veri u srpsku državu. Živela Srbije“, rekao je predsednik u video poruci na Instagramu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare