LUKAS RASKRINKAO: Olivera Kovačević upletena u MALVERZACIJE takmičenja za pesmu Evrovizije!

Aca Lukas otkrio je ko stoji iza svih malverzacija koje se vode na Beoviziji, kao i zašto su mnogi izvođači odustali sa takmičenja.

Folker Aca Lukas danas održava konferenciju za štampu povodom malverzacija na Beoviziji. Kako se navodi Olivera Kovačević je tužila Lukasovog menaždera, a za to je angažovala advokata Dragana Đilasa. Kako je rečeno na konferenciji za štampu, izvođačima naplaćuju učešće, a novas trože na tužbe na izvođače koji im ne odgovaraju. Folker i njegov tim zahtevaju da se sazna ko su članovi žirija i da prestanu stvari da se rade iza kulisa.

– Doveli smo devojke iz Italije, Kristal kvartet i solistkinja. Napravili smo dobre standarde za ovaj nastup. Konkurs je bio javni i sad dobijamo pokušaje podmetanja noge pred nastup. Javili su da je klavir pretežak i ne mogu da ga podignu na rampu. Kad smo najavili da se prijavljujemo Olivera je rekla: “To samo preko mene mrtve može da ode Lukas.“ To je zato što ne dajem pare da bih otišao na Eurosong, to se ne plaća! Kome se plaća to će da kaže Olivera Kovačević! Garantujem da će otići predstavnik koji neće plaćati jer će Olivera imati strogu kontrolu tako će otići najbolji, ne kao prethodnih godina onaj ko da najviše para nekome, ne znamo kome – rekao je Lukas, prenosi Republika i dodao:

– Mi mislimo da imam najbolju pesmu, znamo da sam najpopularniji izvođač i da bih imao najviše glasova tamo! Takođe znamo i koga favorizuje Olivera Kovačević, ne pitajte me koga! Ne vodim u Torino radnice RTS-a da idu u šopinge i nose kese, ovog puta ide ekipa koja ce Srbiji da donese rezultat!

– Otići ćemo i potruditi se da pobedi onaj koji treba, onaj najbolji! Ako to ne budem ja nema problema, ali najbolji će pobedi.

Aca Lukas je dodao i da je jutros doživeo neprijatnost na RTS-u, kada mu nije dozvoljeno da sa celim timom gostuje u emisiji.

– Jutros sam bio na jutarnjem na RTS-u, portir im je najveća zvezda! Gospođa koja raspoređuje ljude je glavna, ne postoji tu ni Lukas ni Bog! Doveo sam im devojke iz Italije, stavili su bubicu meni. Ja kazem, ali “došla je cela ekipa“ oni kažu: “Ne može gostujete samo Vi, svi su bili sami i Vi ćete!“ Onda na kraju pošto sam skinuo bubicu i rekao da ako ne budu oni neće niko, onda je zvao urednik pa su naravno dali da budu moji uslovi. Ipak sam ja glavni kao gost, a ne gospođa koja govori gde da se uključi koja kamera! Jedino je na RTS-u komunizam, 60., 70. godine, svi su generali samo oni koji treba nisu. Pored korupcije koja tamo cveta. Svi su glavni, a ne zna se ko šta radi!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare