PREDSEDNIK VUČIĆ: U trenutku kada nema stabilnosti u Evropi i svetu, u mogućnosti smo da otvaramo nove fabrike /FOTO/

Predsednik Vučić se na svečanosti povodom završetka prve faze radova na izgradnji nove fabrike kompanije Nestle u Beogradu obratio prisutnima i naveo da je srećan što u ovim teškim vremenima Srbija otvara fabrike i ima snage da očuva mir i stabilnosti i obezbedi ekonomski napredak i bolji životni standard.

„U ovom trenutku kada nema mnogo stabilnosti u Evropi i svetu, mi smo u mogućnosti da otvaramo nove fabrike. Ponosan sam na to“, kazao je Vučić i dodao kako primećuje da ljudi sve više traže hranu biljnog porekla.

„Za Španiju i Holandiju ovo će biti jedan od glavnih proizvoda. Ponosan sam na sve naše radnike, i u prvom i u drugom delu fabrike. Srećan sam što takve ljude imamo. Radom, velikim trudom i ogromnom energijom možete da postignete sve. Mi koji smo ranije mnogo izostajali za razvijenim zemljama, sada razliku smanjujemo“, rekao je predsednik, prenosi Kurir.

„Ovo će puno značiti za Surčin“, dodao je Vučić i još jednom ponovio da će u oktobru biti završena važna saobraćajnica Novi Beograd – Surčin.

Vučić je svim zaposlenima poželeo sreću i veće plate.


Predsednik je na kraju najavio da će na pitanja odgovarati kasnije danas, posle 18 sati, kada se završi sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.

„Mnogo sam srećan što sam danas ovde u Surčinu. U vreme kada nema previše stabilnosti u Evropi i svetu, zadovoljan sam što možemo da otvaramo radove na novim fabrikama, da pokazujemo opredeljenost za očuvanje mira, te da zajedno činimo sve što možemo, kako bi naša zemlja išla napred, a naša deca imala obezbeđenu dobru budućnost.“ – napisao je na Instagram profilu Buducnostsrbijeav.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare