PARTIZAN ODLUČAN DA OBEZBEDI EVROPSKO PROLEĆE! Sastavi Partizana i Sparte

Fudbaleri Partizana danas na svom stadionu dočekuju ekipu Sparte iz Praga. Nakon prošlonedeljne Partizanove pobede u Pragu, očekuje nas uzbudljiva utakmica koja počinje u 18.45 časova.

Startne postave:

Partizan: Popović, Miletić, Saničanin, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Natho, Jojić, Marković, Menig, Rikardo.

Rezerve: Stevanović, Holender, Pavlović, Baždar, Živković, Jevtović, Ostojić, Milovanović, Terzić, Jović, Lutovac, Smiljanić.

Sparta: Holec, Vizner, Panak, Vitik, Hanko, Soček, Krejči, Pešeh, Hložek, Haraslin, Čvančara.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je na konferenciji za medije pred sutreašnji duel najpre iskoristio priliku da svojim igračima čestita na svemu što su uradili u dosadašnjem delu sezone, a zatim je istakao da ih sutra verovatno očekuje potpuno drugačini duel od onoga na “Letini“.

– Ponosan sam na igrače, svaka im čast kako su izneli dosadašnji deo sezone, ovo će nam biti 14. meč u Evropi i izborili su se da uživaju sa našim navijačima. Čeka nas drugačija utakmica nego pre osam dana, rival će više rizikovati, ali sami sebi smo nametnuli obavezu više i pritisak. Želimo da obradujemo publiku, njena pomoć nam je potrebna – telegrafski će Aleksandar Stanojević, dan uoči revanša osmine finala Lige konferencije.

Uprkos rezultatskoj prednosti iz prve utakmice, Stanojević sa mnogo opreza dočekuje sutrašnji duel.

– Česi mogu da postignu gol u svakom trenutku i meč vrate na početak. Pre prve utakmice su izašli iz dva derbija, u međuvreme u se osvežili, više će rizikovati u Beogradu i zato nas čeka težak meč. Nisam siguran da će ponoviti sastav od prošle sedmice. Uvek igraju u najboljem u datom trenutku: protiv Slavije u jednom, Plzenja u drugom, nas u trećem. Ne verujem da se čuvaju. Protiv Slavije je, primera radi, bila tuča ceo susret, jer je Sparta fizički zahtevna ekipa. Ne znam hoće li tako biti i u Humskoj, možda će se utakmica otvoriti, iznedriti više šansi… – rekao je Stanojević, prenosi Blic.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare