HOROR KOD SMEDEREVA: Muškarac i tinejdžer (17) SILOVALI dete! Uhapšena i majka devojčice!

Po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, a nakon obavljenog saslušanja, dana 20.2.2022.godine okrivljenom N. M.(60) određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Obljuba sa detetom iz čl.180 st. 1 Krivičnog zakonika, prenosi Kurir.

Prethodno, N. M. je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Smederevu i MUP-a RS, uhapšen i zadržan posle dobijanja informacije da je u svojoj kući, obljubio dete ženskog pola (13 godina).

Krivična prijava biće podneta i protiv jednog maloletnog lica (2004.godište), za koga postoje osnovi sumnje da je izvršio na štetu istog oštećenog deteta navedeno krivično delo. Takođe, uhapšena je i majka oštećenog deteta S. V. (1984.godište), zbog krivičnog dela Zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica iz čl. 193.

Krivičnog zakonika i Posredovanje u vršenju prostitucije iz čl. 184 Krivičnog zakonika i uz krivičnu prijavu je privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu koje joj je nakon saslušanja predložilo određivanje pritvora, što je sud prihvatio i odredio joj pritvor do 30 dana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare