UŽAS KOD JAGODINE: Otkrivena tela oca i sina, jedno bilo u kući, a drugo u dvorištu

Policija je u selu Glogovac kod Jagodine pronašla tela oca i sina.

Dragan Dimitrijević pronađen je u kući, a komšije kažu da ga nisu viđale u selu u poslednje vreme. Telo njegovog sina nađeno je u dvorištu. Kako prenosi Kurir nije poznato kad je preminuo otac, a kada sin, kao ni da li se radi o prirodnoj ili nasilnoj smrti.

– Viđali smo ih po selu kada su išli do prodavnice, bukvalno nisu imali za hleb ali za rakiju su uvek imali. Mediji su ranije pisali o slučaju koji se dogodio u njihovoj kući, kad je preminula baba čije su telo dva meseca držali u kući i nisu je sahranili. Rekli su da nisu imali novca za sahranu iako i opština i država obezbeđuju besplatnu sahranu za materijalno ugrožene. I deda kad je umro isto to nisu odmah prijavili. Ne znamo kad je umro sin, niti unuk, inače unuk je imao više od 40 godina – kaže jedan od komšija.

Pre četiri godine, podsetimo, policija je u krevetu u kući pronašla telo Milke Dimitrijević (82), majke i babe dvojice muškaraca, čija su tela pronađena. Komšije su osetile neprijatan miris pa su slučaj prijavili policiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare