Mladić iz Niša autom udario u drvo, preminuo u bolnici nakon 40 minuta reanimacije: Istraga nesreće u toku

Nesreća se dogodila sinoć u Vlasotincu kada je mladić pod još nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom “ford fiesta”, udario u živu ogradu a zatim u drvo.

Dvadesttrogodišnji mladić, koji je sinoć teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Vlasotincu,preminuo je u niškom Univerzitetskom kliničkom centru. Kako nam je potvrđeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, on je iz leskovačke bolnice stigao u veoma teškom stanju, preduzete su mere reanimacije ali je podlegao povredama.

– Pacijent je u niški Univerzitetski klinički centar stigao sa jedva merljivim vitalnim parametrima i egzitirao je sinoć u 23.40 sati. Bio je u izuzetno teškom stanju, imao je politraumatske povrede glave, grudnog koša i drugih delova tela. Pokušavana je reanimacija četrdeset minuta ali nažalost nije mu bilo pomoći – saopšteno je iz niške bolnice, prenosi Telegraf.

Nesreća se dogodila sinoć u Vlasotincu kada je mladić pod još nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom “ford fiesta”, udario u živu ogradu a zatim u drvo. Prebačen je najpre u leskovačku bolnicu odakle je hitno upućen u Niš.

Policija je saopštila da se uzrok nesreće utvrđuje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare