SANELA (26) OSTAVILA UŽASNU PORUKU MUŽU PA NESTALA! Nje nigde nema, PORODICA STRAHUJE OD NAJGOREG

Sanela Đurđević (26) iz Mladenovca nestala je danas, a poslednji put je viđena jutros oko 9 sati u tom mestu. Na sebi je imala tamno zelenu trenerku, crne patike i crnu jaknu.

Njen rođak koji se javlja na telefon za informacije o nestaloj Saneli Srđan Đurđević ispričao je detalje nestanka i drhtavim glasom kaže, sluti na najgore.

– Nikada ranije nije odlazila niti nestajala. Ona voli decu više od svega. Deca su joj sve na svetu, o tome svedoči i to što je u svim porukama koje je poslala meni i mužu rekla „Ja više ne mogu, čuvaj mi decu“ – počinje potresnu ispovest Srđan Đurđević.

– Ona je noć pre nestanka otišla da prespava kod drugarice, kada su ustale, otišle su do prodavnice i vratile su se u stan, popile su kafu. U pola 9 je rekla drugarici da ide kući. Od tada do pola 12 nikome se nije javljala. U 11:36 poslala je mužu poruku da ona više ne može da izdrži, da joj čuva decu i tako dalje, u 11:37 poslala je meni tu istu poruku da joj čuvam decu i tako dalje. Tada je ugasila telefone i od tada se njoj gubi svaki trag – objašnjava Đurđević, piše Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare