RASKINULI ANASTASIJA I ĐORĐE! Evo gde će se Anastasija preseliti

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović raskinula je vezu sa dečkom Đorđem Kuljićem, i to nakon pet godina zabavljanja.

Kako „Blic“ prenosi, njih dvoje su raskinuli juče a do prekida veze je došlo jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji, kako zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

– Razlog raskida jeste razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba – Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli.

Anastasija Ražnatović život neće nastaviti u luksuznom dupleksu na Dorćolu, u kojem je živela sa Đorđem, već se nakon raskida vraća u porodičnu vilu Ražnatovića na Dedinju, gde će živeti sa majkom, folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Anastasija i Đorđe su se smuvali na proslavi Nove godine 2017. godine. Prvih godinu dana, Ražnatovićeva nije htela za medije da kaže ni slovo o svojo vezi i trudili su se da sve detalje njihovog odnosa sakriju od javnosti.

Nakon toga malo više od godinu dana veze, Anastasija je ipak nekoliko puta pričala o svojoj ljubavi sa mladim biznismenom, ali se nikad nisu zajedno slikali za magazine, već su samo paparaci uspeli da ih uhvate nekoliko puta u provodu i na porodičnim proslavama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare