UDARNA VEST! PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U BORČU /VIDEO/

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, stigao je u Borču nakon što je večeras raspustio aktuelni saziv Skupštine Srbije i raspisao parlamentarne izbore. Parlamentarni, kao i lokalni izbori, biće održani 3. aprila 2022. godine.
Predsednik će kako je danas najavljeno, potpisati listu SNS i koalicionih partnera za Republiku i Grad.

Predsednika Vučića dočekalo je na stotine građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Borči potpisao listu SNS za izbore čiji je nosilac.

– Nikada nisam sasvim zadovoljan, uvek može bolje, ali moram da kažem da očekujem pobedu naše liste na predstojećim izborima. Došao sam ovde da podržim naše građane koje su pojedini političari vređali – rekao je Vučić.

– Došao sam da vam kažem hvala jer znam da ste uvek bili uz svoju zemlju. Hvala što ste pokazali koliko vam je stalo do napretka Srbije. Hvala vam što ste u ovolikom broju došli da nas podržite. Ponosan sam na našu listu na kojoj su i Danica Grujičić, Stojan Radenović i mnogi drugi. Znam da ste nam uvek pružali podršku i bez vas ne bi mogli da pobeđujemo. Obećavam vam da ćemo nastaviti da se trudimo i borimo i zajedno menjamo i Borču i Ovču i svako naselje sa ove strane reke Dunav ali ćemo isto tako da čuvamo Srbiju. Radićemo sve da rastu penzije i plate – rekao je Vučić okupljenim građanima u Borči i zahvalio im se na podršci.

On je podsetio da je u Borči izgrađen veliki dom zdravlja, i da će se nastaviti da radi još više kako bi ljudi živeli bolje, prenosi Kurir.

– Čuvaćemo našu Srbiju, čuvaćemo naše Kosovo i Metohiju, i nećemo da naša zemlja ide u NATO kao što neki to žele. Hvala vam što ste stigli u tolikom broju – rekao je Vučić.

Vučić je dodao da je sam otvorio 250 fabrika, između ostalog i u Pančevu.

– Ovde ima toliko stanovnika, da ako negde budemo dovodili nove investicije i velike fabrike to će biti sa ove strane reke – rekao je predsednik.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare