CRNI DAN NA PUTEVIMA SRBIJE: MLADA BALERINA (20) U TEŠKOM STANJU

U stravičnoj nesreći kod Alibunara Anastasija J. (20) je teško povređena, a prema poslednim informacijama ona je u teško stanju i lekari se bore za njen život. Zasad je potvrđeno da je pet osoba poginulo na teritoriji Srbije za samo 12 sati.

Anastasija je sedela na zadnjem sedištu automobila koji je iz nepoznatih razloga naleteo na traktor i tom prilikom zadobila je teške povrede. Imala je frakturu lobanje, izvađena joj je slezina, nije bila u svesnom stanju i nije mogla samostalno da diše.

Mediji su tokom dana spekulisali o njenom zdravstvanom stanju, a prema poslednjim vestima koje prenosi Kurir ona se bori za život.

U istoj saobraćajnoj nesreći koja se, podsetimo, oko ponoći dogodila na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirvca nastradali su i Zoran A. i Vladimir M.

Tragedije se dogodila kada je automobil, kojim je upravljao mladi advokat iz Alibunara Zoran A. (32), iz zasad nepoznatih razloga naleteo na traktor sa plugom, koji se kretao.

Vozilo se nakon sudara zapalilo. Vozač je izgoreo u plamenu, dok je druga stradala osoba Vladimir M. (40) izdahnula na putu do bolnice u Pančevu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare