ZAVRŠENO SASLUŠANJE! VELJA NEVOLJA I MARE IMizjavili da NISU oni UBILI Gorana Mihajlovića!

Veljko Belivuk i Marko Miljković koji su danas na kratko izvedeni iz pritvorskih ćelija, kako bi se izjasnili o navodima za proširenje istrage koji ih terete da su 1. aprila 2019. ubili Gorana Mihajlovića, kako Kurir saznaje, negirali su izvršenje ovog krivičnog dela.

– Izjavili su da nemaju nikakve veze sa ubistvom i da im je sve namešteno – otkriva izvor Kurira.

Kako navodi, na saslušanje su danas u Tužilaštvo za organizovani kriminal dovedeni i Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku kao i Miloš Budimir. I oni su, kako naš sagovornik dodaje, izjavili da nemaju nikakve veze sa zločinom koji se dogodio 2019. i zvanično je prva surova likvidacija za koju se ovaj kriminalni klan sumnjiči.

Podsetimo, kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića uhapšena je 4. februara prošle godine. Protiv njih je podignuta optužnica za pet ubistava, dok se za još dva vodi istraga.

Mihajlović je, prema navodima krivične prijave namamljen i odveden u kuću strave u Ritopeku. Navodno je tamo otrovan, a zatim spakovan u džak i u kamionu sa peskom prebačen u Surduk. U tom mestu je spaljeno njegovo telo na lomači od guma i ćumura, a ostatke je potom kako se sumnja, Belivuk macolom isitnio.

– Spakovali su ostatke u džakove i bacili ga u Dunav sa Pupinovog mosta – zaključuje sagovornik Kurira do čega se došlo tokom dosadašnje istrage.

Posle današnjeg saslušanja u tužilaštvu, okrivljeni su vraćeni u pritvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare