MALOLETNICU NAPAO MUŠKARAC! Udarao je STAKLENOM FLAŠOMU GLAVU! Raspisana POTERNICA

Maloletna devojka iz Šapca (ime i prezime poznato redakciji) napadnuta je u noći između subote i nedelju, 10 minuta posle ponoći, u lokalu Bora Bora u ovom gradu.

Devojka je na društvenoj mreži Instagram objavila da ju je muškarac napao sa leđa i udarao je staklenom flašom u glavu, posle čega je otišla na pregled u Opštu bolnicu Šabac, prenosi Trlegraf.

– Na prijemu uznemirena, svesna, orjentisana, komunikativna, tahikardična. Izgubila svest na kratko. Žali se na mučninu i na bol u vratu. Oguljotine na šakama, ramenima – navodi se u lekarskom izveštaju koji je devojka objavila na Instagramu.

Odmah posle incidenta, policija je izašla na teren da obavi uviđaj, a iz PU Šabac navode da je čitav slučaj slučaj prijavila majka maloletnice u nedelju.

– Obavljen je razgovor sa svedocima po izlasku na teren. Potom je razgovarano i sa maloletnom devojkom u prisustvu njenog oca. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje je procenilo da se radi o krivičnom delu laka telesna povreda – navode iz šabačke policije.

Kako dodaju, osumnjičeni je Č. S. (30), kojeg je policija u više navrata tražila na prijavljenoj adresi, ali ga nije pronašla.

– Zbog toga je za tridsesetogodišnjakom raspisana poternica i za njim se intenzivno traga – navode za naš portal iz šabačke policije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare