SUPRUGA IMA NAJAČI DOKAZ U TELEFONU? Novi detalji istrage protiv direktora Centra za socijalni rad!

Supruga Danijela Živanovića, v.d. direktora Centra za socijani rad u Velikom Gradištu, osumnjičenog za nasilje u porodici, navodno je uspela telefonom da snimi napad na nju i uvrede koje joj je u svađi izrekao, prenosi Kurir.

Da podsetimo, Živanović je uhapšen 31.januara uveče, jer je u jutarnjim satima nasrnuo na suprugu I.J. , a po povratku sa posla i na njenu majku i brata koji su došli kod njih kući. Navodno, do svađe među supružnicima je došlo jer je I.J. odlučila da ga napusti. Ona je, kako smo nezvanično saznali, ispričala i da je njen muž i ranije bio nasilan. Živanoviću je posle saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Požarevcu određen pritvor do 30 dana.

– I.J. je, navodno, uspela da napravi audio zapis svađe sa suprugom. Ona je taj snimak i predala nadležnim organima kada je prijavila nasilje u porodici – tvrdi izvor Kurira:

– Na snimku se, navodno, mogu čuti brutalne uvrede koje na njen račun iznosi osumnjičeni – objasnio je izvor i dodao da će snimak biti veštačen.

Kako je Kurir već pisao, Živanović je navodno, u tužilaštvu izneo detaljnu odbranu u kojoj je negirao da je nasrnuo na suprugu, taštu i šuraka.

– Tog dana mi je supruga pre posla rekla da će odvesti našeg sina u Austriju i da ne želi da živi u Srbiji. Mene je to uznemirilo, rekao sam da se ne slažem sa tim i da dete treba da živi sa oba roditelja, a ne samo sa majkom, pošto je ona insistirala da je samo majka bitna. Nisam je tukao, ali se jesmo raspravljali. Možda sam je jače stegao za ruku i tako povredio, pošto imam jak stisak – navodno je ispričao osumnjičeni direktor Centra za socijalni rad.

Navodno, on je ispričao i da su ga po povratku sa posla dočekali tašta i šurak koji su vikali na njega da otvori vrata.

– Taštu nisam udario, a šurak je skočio da me bije. Možda sam ga odgurnuo i u tom rvanju povredio, a možda ga je povredila i njegova devojka koja je došla sa njim. Kada je skočio na mene, pao sam na pločice i polomio prst na desnoj ruci, imam i hematom, a bio sam i u bolnici na saniranju – rekao je Živanović u tužilaštvu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare