NOVI DETALJI IZ ISTRAGE : Poznato koliko je alkohola u krvi imala devojka koja je vozila auto smrti?

Anđela S. koja se nalazi u pritvoru u trenutku kada je kolima sa još tri devojke sletela u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana imala je, nezvanično, 0,3 promila alkohola u krvi. U tragediji dve devojke su izgubile život.

Anđela je juče na saslušanju kod tužioca negirala krivično delo. Ona je tri sata iznosila odbranu nakon čega joj je određen pritvor do 30 dana, prenosi Kurir. Na okolnosti nesreće sledeće nedelje biće saslušana K. M. koja je sredinom nedelje izašla iz bolnice.

– Osumnjičenoj A. S. stavlja se na teret da je 29. januara ove godine umišljeno učinila krivično delo, jer je upravljala vozilom sa probnom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlja, pod uticajem alkohola, kao i da je upravljala vozilom neprilagođenom brzinom, osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama- kaže sagovornik iz tužilaštva.

Podsećanja radi, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata u subotu ujutru, kada je „golf“ kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare