SEVERINA SE STIDI LJUBAVI I SVADBE SA IGOROM?! Obrisala sve slike sa supružnikom sa društvenih mreža!

U spotu numere „Kuma“, kog više nema na Jutjubu, bivši supružnici se ljube, plešu i razmenjuju nežnosti.

Pevačica Severina Vučković 2019. godine objavila je pesmu „Kuma“, za čiju ekranizaciju je koristila snimke sa venčanja sa bivšim suprugom Igorom Kojićem.

Međutim, otkako se razvela od Malog Kebe, Severina, po svemu sudeći, pokušava da izbriše prošlost sa sinom folkera Dragana Kojića Kebe, pa je prvo sklonila zajedničke slike sa društvenih mreža, a zatim je i ovaj sporan video na Jutjub kanalu praktično sakrila, pise Republika.

Naime, ona je iskoristila opciju unlisted na ovoj platformi, te nije potpuno izbrisala snimak na kom pleše i ljubi se na bajkovitom venčanju sa bivšim suprugom, ali ga u pretrazi nije moguće pronaći, već je dostupan samo spot iz studija. Ono što je posebno zanimljivo jeste da se u originalnom spotu forsira ljubav koju su Severina i Igor navodno gajili jedno prema drugom, pa se u brojnim kadrovima pojavljuju njihovi poljupci, razmenjivanje nežnosti i romantičan ples. Takođe, pevačica se u jednom momentu pojavljuje i sa bivšim svekrom Draganom Kojićem Kebom, dok folker danas bivšoj snajki ne želi ni ime da spomene u medijima. 

Podsećamo, kada je objavila pesmu „Kuma“, Vučkovićeva je bila puna utisaka, pa je tadašnji album komentarisala s mnogo ljubavi, rekavši da joj je na albumu svaka pesma hit, ali da joj je favorit „Kuma“. To više definitivno nije slučaj s obzirom na to da je pevačica imala buran razvod sa Igorom, o kome se on nijednom nije oglasio u javnosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare