Direktoru Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu određen pritvor od 30 dana

Danijelu Živanoviću (27) iz Velilog Gradišta zbog krivičnog dela nasilje u porodici određen je pritvor do 30 dana, prenosi Telegraf.

– Sudija za prethodni postupa Osnovnog suda u Velikom Gradištu, a na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, a posle saslušanja osumnjičeog Daniujela Živanovića iz Velikog Gradišta zbog krvičnog dela nasilje u porodici odredio je pritvor osumnjičenom zbog okolnosti koje ukazuju da će ukoliko bude na slobodi ometati postupak uticajem na oštećene i svedoke u kratkom vremenskom periodu. Pritvor mu je određen do 30 dana.

Danijel Živanović vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, jer je, kako se sumnja, pretukao svoju suprugu I. J. (27), kao i njenog brata i majku.

Prema nezvaničnim informacijama, on je na ženu nasrnuo jer mu je ona navodno rekla da ga ostavlja i s njihovim detetom se vraća kod svojih roditelja u jedno selo u okolini ovog grada.

Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da će, ukoliko bude bio na slobodi, ometati postupak uticanjem na oštećene i svedoke, odnosno da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare