ŽARKO LAZIĆ ZBOG SKANDALA PROTERAN S PINKA?! I dalje radi na „crno“, evo čime se sad bavi

Voditelj i autor emisije “Kuća od srca” Žarko Lazić, protiv koga je tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama u vezi sa izgradnjom ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula, suočava se sa novim problemom.

Naime, negativan publicitet uticao je na odluku Pinka da navodno u potpunosti ukine emitovanje pomenute emisije, te je Lazić odlučio da se bavi ugostiteljstvom.

Žarko je, takođe, u sklopu svoje produkcijske kuće na prizemlju otvorio piceriju, a komšije nisu imale lepe reči za njega, prenosi Kurir.

‒ Žarko je otvorio piceriju, ali veći deo posla obavlja na crno. Ne kuca račune svima, već samo ljudima koji nisu lokalci. Kada sam došao prvi put, kucali su mi račun, ali posle nekoliko puta, kada su videli da sam lokalni gost, prestao sam da ih dobijam – rekao je jedan od komšija Lazića koji je želeo da ostane anoniman.

‒ Ne bih voleo da se moje ime provlači po novinama jer je Žarko upleten u dosta toga, pa se plašim da mi nešto ne naudi. Ima svakakvog sveta.

Lazić je inače redovan “gost” po sudovima, a tereti se i da je dao mito kako bi građevinski inspektor “propustio” da ga upiše kao investitora objekta koji je u Krnjači izgrađen bez dozvole.

Pored toga, nekadašnja saradnica Sandra Denda ga takođe tereti na sudu jer u trenutku kada je doživela saobraćajnu nesreću dok je radila na emisiji „Kuća od srca”, nije bila prijavljena kao zaposlena.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare