UHAPŠEN DIREKTOR CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: Pretukao suprugu, taštu i šuraka, nasilje pred bebom

Vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu Danijel Živanović (37), uhapšen je zbog sumnje da je fizički nasrnuo na svoju suprugu, njenu majku i brata, potvrđeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu.

Kako je rečeno, njemu je juče, kada se događaj za koji se sumnjiči desio, određeno 48-časovno zadržavanje, a fizičkom je prethodilo verbalno nasilje, prenosi Kurir.

– Nešto se desilo prepodne, nešto popodne. On je osumnjičen da je tokom prepodneva nasrnuo na suprugu, a kasnije i na taštu i šuraka. On je u policiji dao izjavu u vezi sa tim događajem i njemu su određene hitne mere po zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

Nakon uzimanja izjave od strane tužilaštva, dato je odobrenje da se zadrži i da se u roku od 48 sati dovede kod javnog tužioca da bi bio saslušan po krivičnoj prijavi – rečeno je iz Tužilaštva.

Događaju je prisustvovala beba od par meseci.

– Beba nije žrtva nasilja. Bila je u kući s majkom, gde se događaj dešavao – objašnjavaju.

Prema informacijama Tužilaštva, u odnosu dvoje supružnika nema ranijih prijava nasilja.

– Ovo je prvi put da je nasilje prijavljeno. Da li ga je bilo, a da nije prijavljeno, tek ćemo saznati – rekli su dodajući da su žrtve nasilja zadobile lakše telesne povrede.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare