NOVO POJAČANJE STIŽE U HUMSKU!

Nekoliko dana posle odlaska Aleksandra Šćekića u poljsko Zaglebje, Partizan je rešio problem sa popunjavanjem pozicije zadnjeg veznog angažovanjem Ljubomira Fejse, no to nije kraj pojačajima, klub iz Humske je odreagovao poslednjeg dana zimske „pijace“.
Kako Telegraf prenosi, crno-beli će u svoje redove vratiti svog nekadašnjeg fudbalera Marka Jevtovića (28), koji je trenutno slobodan igrač na tržištu.

Stanojevića želja je bila da ojača poziciju defanzivnog veznog, da to bude čvrst agresivan fudbaler, opet dobar i u skoku i s loptom i to je bio Fejsa, dok je Jevtović je aposlutno „legao“ stručnom štabu za pomenutu, ali i nešto ofazivniju poziciju u manevru.

Jevtoviću je Partizan vrlo dobro poznata sredina pošto je u Humskoj proveo tri godine i za to vreme osvojio je jednu titulu prvaka Srbije i tri trofeja u kup, sa akcentom na duplu krunu u sezoni 2016/2017 koja je navijačima ostala u najlepšem sećanju.

Pre dolaska u Partizan, Jevtović je branio boje Srema iz Jakova, proveo je određeno vreme i u akademiji Dinama iz Moskve, potom se vratio u Sopot, Hajduk Kulu, Novi Pazar, a kada je napustio Humsku obreo se u Turskoj Konjispor, na kraju i Al Ahliju iz Saudijske Arabije, sa kojim je nedavno prevremeno raskinuo ugovor zbog nemogućih uslova za život u pomenutoj zemlji tokom pandemije virusa korona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare