Pojavila se još jedna DEVOJKA sa kojom je MATEJ BIO U KONTAKTU kobnog dana! Nenad Periš najavio novi dolazak hrvatske policije u Beograd.

Nenad Periš nalazi se u Beogradu od kako mu je sin Matej nestao 31. decembra. 

Očajni otac pomno prati svaki korak potrage za sinom i kaže kako ima potpuno poverenje u srpsku policiju koja predano radi svoj posao.

Periš kaže da policija i dalje namerava da traga za Matejem i da ne postoji nikakvo vremensko ograničenje potrage.

– Pokušavam da ne slušam neproverene informacije i one „sa strane“. Meni je najvažnije da Mateja pronađemo i da se zajedno vratimo kući. Neka se posle razglaba šta je bilo, zašto je bilo i kako je bilo. Dobio sam informaciju da ću se ponovo sresti s predstavnicima srpske policije kada im kolege iz Hrvatske ponovo dođu u Beograd. Možda do tog susreta dođe do kraja ove nedelje – kaže Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je od nestanka prošlo već 27 dana, Nenad ne gubi nadu, gleda pozitivno u ishod istrage i nada se kako će se zajedno sa živim Matejem vratiti u Split, prenosi Informer.

– Biće to veliko slavlje u mom Splitu, u Hrvatskoj, ali i u Beogradu, kada Mateja pronađemo. Ne želim uopšte da mislim da ga nećemo pronaći živog. Razmišljam pozitivno, svi oko mene razmišljaju pozitivno i gotovo je neverovatna količina podrške koju dobijam iz svih delova bivše države, ali i iz Evrope – kaže Nenad Periš i dodaje:

– Ljudi mi nude smeštaj, stan, hranu…, a ja već 25 dana živim kod jednog mog prijatelja u Beogradu koji mi je širom otvorio vrata svog doma. Nedavno sam mu rekao da kojim slučajem živim još 20 života, ne bih mu mogao vratiti ono što je on za mene učinio. Ja sam u Beogradu, ne mislim se vraćati u Split dok ne pronađem sina. Nemam gde da idem bez njega. Odnosno, mogu da se vratim u Split i da sedim kod kuće u fotelji i razmišljam o onome šta se događa u Beogradu, ali takva mogućnost uopšte nije u fokusu mog razmišljanja.

On je naglasio da želi da bude ovde sve dok se nestali mladić ne nađe.

– Želim da budem ovde dok ne nađemo Mateja, kod sebe imam Matejeve stvari koje mogu da pomognu psima u policijskoj potrazi i sarađujem sa srpskim policijskim vlastima, kako bi što pre rešili ovaj košmar – kaže Nenad Periš.

Matej Periš je na putu iz Splita ka Beogradu, dan pre nego što je nestao, na jednoj benzinskoj pumpi navodno upoznao devojku iz Hercegovine, s kojom je razmenio brojeve telefona i ostao u kontaktu do samog nestanka.

– Matej i njegovi drugovi iz Splita su krenuli za Beograd preko Zagreba. Oni su svojim kolima došli u prestonicu Hrvatske, pa su tu u jednoj agenciji iznajmili kombi i uputili se ka Srbiji – kaže izvor Kurira:

– Navodno, oni su zastali na jednoj pumpi da natoče gorivo i tu su sreli neke devojke iz Hercegovine. Matej je ušao u priču s jednom od njih, pa su čak i razmenili brojeve i nastavili da se dopisuju celog tog dana.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare