DEČAK (13) IZUDARAO DOKTORA! Nezapamćena drama u bolnici u Kikindi, NI POLICIJA NIJE USPELA DA GA SMIRI

Jedan dečak (13) napao je doktora Olivera Stojakovića na radnom mestu u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja.

Incident se dogodio u četvrtak oko 18 sati, kad je lekar maloletnom pacijentu rekao da mora da mu uzme bris iz nosa, prenosi Informer.

Tinejdžer je počeo je da psuje lekara i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio. Usledili su iznenadni udarci. Jedan, pa drugi i treći u predelu lica lekara, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekund. Vrata ambulatne i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna deca i njihovi roditelji – kaže izvor.

Niko od roditelja koji su u tom trenutku bili sa decom nije se umešao u incident. Kad je povređeni lekar seo i stavio oblog na povređeno oko, ponovo se ispred njega pojavio ratoborni tinejdžer. Nastavio je da provocirao povređenog lekara.

Ni dolazak policijske patrole nije ga urazumio, pa se i dalje nedolično ponašao. Doktor Oliver Stojaković već 18 godina radi kao lekar, a nakon svega što mu se desilo nije bio raspoložem za razgovor:

  • Razočaran sam, tužan i potišten – bilo je sve što nam je rekao dr Stojaković.

U kikindskoj policiji potvrdili su da im je prijavljen ovaj incident. Policija je izašla na lice mesta i utvrdila okolnostima događaja o čemu je obavestila Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare