UHAPŠENI SVETSKI PRVAK U KIK-BOKSU IMA DOSIJE ZA NASILNIČKO PONAŠANJE

Uhapšenom Nikoli Stošiću, inače svetskom prvaku u kik-boksu i nekadašnjem kapitenu kik-boks reprezentacije Srbije, ovo nije jedini put da se našao iza rešetaka!

Podsetimo, Stošić je jutros uhapšen i sumnjiči se za nasilničko ponašanje, za nanošenje telesnih povreda i navodno reketiranje vlasnika jedne kafane u Smederevu. Pored njega lisice na ruke stavljene su još najmanje trojici muškaraca od kojih je jedan, takođe kik-bokser.

– Stošiću ovo nije jedno krivično delo koji je napravio. Pretežno je bio hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenje povreda. Priča se da je pre nekoliko godina je ispred jedne diskoteke u Smederevu udario jednog mladića N. J. drškom pištolja. Dok je mladić bio u nesvesti kik-bokser mu je skakao po butini i navodno tada mu je izazvao dva preloma butne kosti – kaže sagovornik Kurira i dodaje:

– Nakon tog incidenta Stošić je na sličan način pretukao tinejdžera (16), inače sina lokalnog političara i biznismena. Tada je takođe, koristio dršku od pištolja i naneo mu teške telesne povrede. Dečak je tada transportovan za Beograd i lekari su jedva uspeli da mu spasu vid na jednom oku.

Prema rečima sagovornika, za ovo krivično delo Stošić je navodno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz nošenje nanogice.

Inače, Nikola Stošić je svetski prvak u kik-boksu i višestruki prvak Srbije u ovom sportu, trenirao je i takmičio se za kik-boks klub SD Kombat.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare