LUKAS IZGUBIO PENTHAUS: Pevač na mukama, plaća kiriju u svom stanu

Folker Aca Lukas nedavno je bio u centru skandala kada su mu izvršitelji došli na vrata da mu plene imovinu zbog navodnog duga prema Dejanu Popoviću Tigru, ali ništa nije zaplenjeno.

Naime, pre šest godina, dok je još uvek bio u braku sa Sonjom Vuksanović, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan preko puta jednog poznatog hotela u Beogradu.

Kao garanciju da će mu sve vratiti, penthaus je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo.

Po navodima medija, Lukas je trebalo da Popoviću vrati pola miliona evra za tri godine, a još uvek duguje oko 120.000 evra. Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplene iako postoji rešenje za plenidbu.

Podsetimo, pre nekoliko dana su izvršitelji upali u stan Ace Lukasa zbog navodnih neizmirenih dugova prema biznismenu Dejanu Popoviću Tigru. Tada je usled stresa poznatom pevaču pozlilo, te je reagovala Hitna pomoć.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare