FEJSA PONOVO U HUMSKOJ! Novo pojačanje Partizana koji je polusezonu započinje kao PRVI na tabeli

Posle 11 godina „privremenog rada“ u Grčkoj, Portugaliji, Španiji i Saudijskoj Arabiji, Ljubomir Fejsa (33) se vraća u srpski fudbal i to u Partizan, odakle je i pošao na dugo, trofejno putovanje, stekao ime i reputaciju fudbalskog ratnika i igrača koga su navijači voleli gde god da je igrao, a već bi sutra trebalo da se priključi Partizanovim pripremama.

U Humsku se vraća kao slobodan agent na tržištu i potpisaće ugovor na godinu i po dana, prenosi Telegraf!

Njegove igračke karakteristike su dobro poznate, radi se o klasičnom zadnjem veznom, agresivnom, intenzivnom, sa odličnim pregledom igre, sposobnim da sam igra ispred odbrane. Rekosmo već da mu je karijera ovenčana trofejima, jer gde god je igrao, ne računajući početke u Hajduku i završnicu u Saudijskoj Arabiji, osvajao je prvenstva, Kupove.

Sa Partizanom tri šampionata i dva nacionalna Kupa, sa Olipijakosom je imao identičan skor, a u Benfiki se čak pet puta okitio lovorom prvaka, dva puta je bio pobednik Kupa i tri puta Superkupa Portugalije.

Fejsa je fudbalom je počeo da se bavi u fudbalskom klubu Vrbas, odakle je prešao u Hajduk iz Kule za čiji prvi tim je debitovao u sezoni 2005/06. U narednom periodu se ustalio u ekipi Hajduka. ali i mladoj selekciji Srbije, da bi u leto 2008. godine, na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora Ivana Tomića, prešao u Partizan sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, a plaćen je tada neverovatnih 1.200.000 evra.

Za tri sezone koliko je proveo u ekipi Partizana, Fejsa je osvojio tri titule prvaka Srbije kao i dva trofeja u kupu Srbije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare