BELIVUK PAO ZBOG ŽENE?! Bojana slala slike i lokaciju „štek kućice“

Vođa zloglasnog klana planirao da mu vikendica u blizini Loznice bude skrovište, ali je od krtice iz policije saznao da je ta lokacija razotkrivena.

„Deda Mrazova kućica“ u mestu Tršić kod Loznice, koju su istražitelji danima pretresali posle hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u febuaru prošle godine, trebalo je da bude tajno skrovište od policije, ali i pripadnika suprotstavljene kriminalne grupe!

Belivuk je pred hapšenje sa suprugom Bojanom i decom boravio u kući u Tršiću, a hranu, vodu i sve drugo što im je bilo potrebno donosio im je bračni par iz Loznice, osumnjičeni Vlado Georgiev i Slađana Sekulić. Izvor Kurira otkriva i da je Belivuk s porodicom upravo u toj kućici dočekao poslednju Novu godinu na slobodi, prenosi Kurir.

Ključni momenat bio je hapšenje na beogradskom aerodromu posle povratka iz Tivta, gde su bili gosti Radoja Zvicera. Tada je, podsetimo, crnogorska policija sprečila ubistvo Belivuka i Miljkovića na tivatskom aerodromu.

Kako prenosi Kurir, njihov izvor podseća da je po povratku u Srbiju, 29. januara prošle godine, policija na aerodromu „Nikola Tesla“ privela i saslušala Belivuka i Miljkovića, kao i pripadnike njihove grupe, koji su ih dočekali na aerodromu.

– Naime, posle privođenja, pripadnicima klana oduzeti su mobilni, pa je na nekima od njih mogao da postoji trag koji bi ukazivao na kuću. S druge strane, Belivuk je saznao da je supruga slike kuće, selfije, ali i tačnu lokaciju, slala majci i sestri, zbog čega je postao obazriviji – dodaje izvor.

Tada je Belivuk shvatio da je njegov štek „provaljen“…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare