UDARNA VEST! Zvicerova MREŽA za atentat na predsednika Srbije

Lomljenje kičme „kavačkog klana“ u Srbiji, koje je nanelo težak udarac narko-poslovima šefa ove organizacije Radoja Zvicera, bilo je okidač da se pokrene akcija kodnog naziva „Atentat“.

Meta snajpera je trebalo da bude predsednik Aleksandar Vučić, koji se usudio da stane na crtu jednom od najmoćnijih i najmonstruoznijih klanova u Evropi.

Prema pouzdanim obaveštajnim podacima do kojih je došao Srpski telegraf, iza svega stoji crnogorski predsednik Milo Đukanović, pravi Zvicerov nalogodavac i politički zaštitnik, kao i strana služba kojoj ne odgovara stabilnost u Srbiji. Takođe, osnovano se sumnja da baš ta služba štiti Zvicera da istraga ne bi došla do samog vrha političko-kriminalne hobotnice, a svoje prste u svemu ima i Brano Mićunović, nekrunisani kralj balkanskog podzemlja.

– Cilj pojedinih centara moći je likvidacija predsednika Vučića jer neki ne mogu da podnesu da je Srbija svakim danom sve jača i postaje regionalna sila. Radoje Zvicer je samo izvršni direktor u firmi u kojoj je neko drugi generalni direktor i glavni urednik svega što se dešava. Zvicer dobija zadatak i on to treba da izvrši. Vrlo je čudno da su planirali atentat za februar, kada su planirali i povratak DPS na vlast. Nema šanse da je Zvicer sam podigao organizaciju bez ičije pomoći – rekao je juče funkcioner SNS Darko Glišić.

– Nemam dilemu ko je nalogodavac da se fizički eliminiše Vučić zbog toga što se drznuo da se Srbija podiže, da ima najveće plate u regionu, da bude najjača po investicijama i svim drugim ekonomskim parametrima i da tako nastavlja. Briga o Srbima u regionu je dodatno iritirala te ljude – ističe Glišić.

Sagovornik uključen u istragu atentata detaljno je opisao šemu po kojoj je atentat na Vučića trebalo da bude izvršen.

– U MUP Srbije su imali 10 poverljivih ljudi, koje je Zvicer debelo plaćao za informacije o kretanju predsednika i za pripremu terena za likvidaciju. Radi se o policajcima koje je svojevremeno instalirala Dijana Hrkalović, a koji su i dalje na položajima – kaže.

Oni su bili uvezani s delovima crnogorske tajne službe ANB, i dalje lojalnim Đukanoviću, koji su raspoređeni i u državnim strukturama i kojima su prenosili poverljive podatke. Ne treba zaboraviti ni ostatke klana koji i dalje nesmetano deluju u Crnoj Gori.

– Ono što se dosad zna je da je na spisku neposrednih izvršilaca i glavnih logističara sedam imena. Plan je bio da se snajper kojim bi bio izvršen atentat u delovima tajnim kanalima unese iz raznih zemalja, a u Srbiji samo sklopi. Na terenu su im saradnici bili vojnici Velje Nevolje, koji su izbegli hapšenje i spremno čekaju Zvicerova naređenja jer su svesni da bi i oni uskoro mogli da se nađu iza rešetaka – objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare