TATA, VRATITE NAM SE ZAJEDNO! Nenad Periš progovorio o NAJVEĆOJ MISTERIJI nestanka!

Matej Periš (27), nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, kada je u majci kratkih rukava izašao iz beogradskog kluba “Gotik” ne javivši se čak ni šestorici prijatelja koji su bili u njegovom društvu, prenosi Informer.

Otac nestalog mladića Nenad Periš već 25 dana čeka vesti o sinu.

– Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenario samo da saznam šta mi se sa detetom dogodilo. Ostajem još u Beogradu. Dok sam ovde svi se nadamo da ću Mateja naći – kaže Periš i napominje da mu je ćerka poslala poruku: “Tata, vratite nam se zajedno”.

– Muči me to što je izašao u majici. Mislim da je imao nameru da se vrati društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Gde je krenuo to mi je najveća misterija – kaže Periš.

Prema Periševim rečima, dosta je vremena prošlo, ali on kao roditelj ima pravo da veruje i nada se da će policija naći njegovog sina. O tome da li prijatelji njegovog sina nešto kriju kaže:

– Matej je došao u Beograd sa prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uveren sam da su u policiji rekli sve što znaju. Da bi sigurno sve uradili da mogu da pomognu da moj sin bude nađen. Tog mišljenja sam i za Maju. Oni su prijatelji niz godina. Ona je ćerka moje prijateljice. Video sam je nakon saslušanja u policiji i primetio koliko joj je sve ovo teško pada – tvrdi Periš i dodaje da ne želi da se bavi spekulacijama već da sazna gde mu je sin.

Matej Periš nestao je pre 25 dana u Beogradu. Policija je tokom istrage utvrdila da mladi Splićanin nije došao u sukob ni sa kim. Istražitelji pokušavaju da saznaju zbog čega je napustio klub i gde je nestao. Poslednji poziv uputio je ka drugarici Maji, ali mu se ona nije javila. Poslednja poruka je bila “Gde si ?”.

– Dan nakon nestanka pustio sam sinu poruku. Rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u telefon. Pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena – kaže Periš.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare