OGLASIO SE NENAD PERIŠ o informacijama da je Matej bio aktivan na Vajberu

Mladić Matej Periš (27) iz Splita, koji je nestao u noći 30. na 31. decembra prošle godine traje već 22 dana, a njegov Vajber nalog na telefonu bio je aktivan sinoć u 21.53 sata.

Ova informacija izazvala je lavinu komentara i teorija o tome da li je mladi Splićanin živ, a njegov otac Nenad Periš objasnio je ukratko o je zapravo reč.

– Upoznat sam sa tim od strane policije. Radi se o aktivnostima koje policija sprovodi u sklopu istraživanja svih detalja o ovom slučaju – rekao je Nenad Periš, prenosi Kurir.

Prema rekonstrukciji kretanja Mateja Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska u reku Savu, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare