BRNABIĆEVA POTVRDILA DA JE POJAČANO OBEZBEĐENJE VUČIĆU: Predsednika niko ne može da zaustavi

Predsednica Vlade Srbije gostuje na TV Prva gde građanima otkrive sve detalje planiranog atentata na Aleksandra Vučića.

Evropske bezbednosne agencije su preko jedne države, članice Evropske unije, dojavili 14. januara da se u februaru sprema atentat na Aleksandra Vučića, o čemu govori i premijerka Ana Brnabić.

Dodala je, kako prenosi Kurir, da je jedna od mera, pojačano obezbeđenje predsednika Srbije. Međutim premijerka je rekla da je Vučić nezahvalan za rad bezbednosnih službi jer je stalno u pokretu, sa željom da što bolje vodi državu i stigne svuda gde je potreban narodu.

Dodala je da je, ako jedna od mera, pojačano obezbeđenje predsednika Srbije.

– Predsednik Vučić je takav da ga niko ne može zaustaviti ako nešto odluči. Ne verujem da će Vučić promeniti bilo šta što se tiče njegovih nastupa u javnosti, on je zacrtao da nešto mora da uradi i to je tako, bez obzira šta govore službe.

Upozoravala sam ga da je kritično otvaranje spomenika Stefanu Nemanji, ali on nije hteo ni pancir da nosi. On je kao navođena raketa. Najviše muke imaju oni koji ga obezbeđuju. – slikovito je objasnila Brnabić.

Brnabić je rekla da je pričala sam sa njim o tome i da Vučiću sigurno nije lako. 

– Rekao mi je: „Čak i to da se desi, ja sam mnoge stvari koje sam želeo u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre“…  – rekla je premijeka i dodala:

– Vučić je navukao bes Zvicera time što je objavio rat kriminalcima, pa su i Zvicer i njegov šef sa nevericom to dočekali. Rasturili smo tu kriminalnu grupu i pomrsili im račune i u drugim zemljama, poremetivši im biznis. Vučić je svestan da je stavio glavu u torbu. Sada nas direktno upozoravaju strane službe da dolaze ljudi kojima je cilj da ubiju Vučića – kaže Ana Brnabić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare