UDARNA VEST! Degenek pronašao novi klub, evo gde ide

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek karijeru nastavlja u SAD, tačnije u ekipi Kolumbusa iz Ohaja, koja se takmiči u Istočnoj konferenciji MLS lige. Degenek, inače slobodan igrač na tržištu, prihvatio je uslove i potpisaće dvogodišnji ugovor na osnovu koga će zaraditi preko milion dolara neto, plus bonuse koji su takođe uključeni u buduću saradnju kluba i igrača.

Preciznije, defanzivac će na godišnjem nivou inkasirati 550.000 dolara neto, dobiće bonuse za klupski i lični učinak, kao i pride budžet za iznajmljivanje stana – 25.000 dolara, automobila – 10.000 dolara, što je u Americi mahom uobijačena praksa, prenosi Telegraf.

Otkako se rastao sa Crvenzom zvezdom, kojoj je oprostio dugovanje od skoro 800.000 evra, Degenek je bio na meti nekolicine klubova. Imao je na stolu ponudu LASK iz Linca i Makabija iz Te Aviva, kojik nisu zadovoljili njegova potraživanja, takođe i turske Adane, gde se u jednom trenutku umešao veliki broj agenata, što nije ništa novo za tržište u Turskoj, a pojedini su bili i iz „sive zone“, pa je bilo i neprijatnih situacija po igrača.

Na kraju se Degenek odlučio za uređen sistem, tim pre što je ponuda kluba iz Ohaja bila i među najboljima, pa je po ubrzanom procesu prošao lekarske preglede u Beogradu i potpisao svoje primerke ugovora sa budućnim poslodavcem, a uskoro će se i priključiti novom timu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare