Oglasila se Maja Splićanka: „Žao mi je što se nisam javila Mateju.“

Periš je te noći, dok je s drugovima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, video na Instagramu da je sestra od njegovog druga u Beogradu sa prijateljima, te joj je poslao poruku : „Gde si ?“

„Žao mi je što se nisam javila, to mi je najveća muka od svega…“ Ovo su prve reči Splićanke Maje S. koju je kobne noći, 30. decembra, samo par sati pre nego što je nestao bez traga, poslednju zvao Matej Periš (27) kome se svaki trag gubi u noći između 30. i 31. decembra prošle godine.

Prema rečima Nenada Periša za Telegraf.rs. Matej je  je te noći, dok je s drugovima bio na večeri u restoranu u Beton Hali, video na Instagramu da je i ona u Beogradu sa prijateljima, te joj je poslao poruku, a potom je i zvao.

Maja S. je policiji ispričala da nije čula kada joj je zvonio telefon u 22.29 u noći 30. decembra. Ona je  u ispovesti za TV Prvu, rekla da joj je to „najveća muka od svega“.

Kako sama kaže posebno joj je teško jer je ona bila poslednja osoba koju je pokušao da dobije Matej.

Potraga za nestalim Perišem nastavlja se i danas. Njegov otac tvrdi da ne gubi nadu da će se u Hrvatsku vratiti sa svojim sinom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare