POJAVILA SE DOKUMENTA! AUSTRALIJA SAMU SEBE POKOPAVA! Država priznala: Novak nije opasan!

Novak Đoković ne predstavlja opasnost po Australiju – stoji u dokumentima koji su dostavljeni sudu.

Imigracioni ministar Aleks Houk je rekao da Novak Đoković predstavlja opasnost po Australiju i da zbog toga ne može da dobije vizu. Ipak, mišljenje stručnjaka iz MInistarstva zdravlja govori drugačije, a sve je navedeno u zvaničnoj sudskoj dokumentaciji.

Na pretpostavku da je Novak Đoković dobio pozitivan test 16. decembra 2021. godine, a negativan 22. decembra i bio asimptomatičan od najmanje 27. decembra, pritom je nevakcinisan, koliko zapravo predstavlja opasnost za ostale?

„Koristeći gore navedene pretpostavke možemo da potvrdimo da je Novak Đoković bio zaražen koronavirusom, pa iako je nevakcinisan, ovo znači da je zaštićen od koronavirusa tokom narednih nekolko meseci. Njegov negativan test koji je dobio 22. decembra takođe govori da je preležao virus i da ima antitela. Nije velika verovatnoća da bude opasan, tako da cenimo da on nije rizik po stanovnike Australije“, stoji u zvaničnoj sudskoj dokumentaciji.

Sledeće bitno pitanje je koliko je rizično pustiti Novaka Đokovića u Australiju i da li može da zarazi nekog drugog igrača? „Koristeći gore navedene pretpostavke reći ćemo da nije velika verovatnoća da nekoga zarazi i da ne spada u rizičnu grupu ljudi koji bi virus preneli na drugu osobu“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare