ĐOKOVIĆEVI ADVOKATI RADE ODLIČAN POSAO! Ovo je Novakova najveća šansa?

Da je najbolji teniser sveta Novak Đoković pobednik bez obzira na rasplet situacije, složili su se gotovo svi. Jedino ostaje pitanje da li će biti pobednik koji će ostati u Melburnu i takmičiti se za 10. pobedu na Australijan Openu ili će biti pobednik, koji se bez šanse da se pokaže na terenu, vraća kući.

Gosti večerašnjeg Usijanja bili su Dejan Vukojičić, teniski trener, Predrag Savić, advokat, i Vuk Brajović, teniski komentator.

Poznati srpski advokat Predrag Savić smatra da je odlićčna stvar to što su Đokovićevi advokati uspeli da „izdejstvuju“ tročlano veće, a takođe, Savić dodaje i da se time mnogo smanjuje uticaj na konačnu odluku.

– Zahtev Novakovih advokata je usvojen. Zahtev da sudi tročlano veće je jedna mini pobeda tima Novaka Đokovića. Svaki uticaj na odluku je sada mnogo umanjen. Bitnija je stvar da je u to veće ušao vrhovni sudija Federalnog suda u Kanberi, predsednik Federalnog suda već osam godina, a to je sudija Džejms Alsop – rekao je u emisiji Usijanje na Kurir televeziji advokat Predrag Savić.

Sudija Džejms Alsop je bio vrhunski padvikat u Kanadi ranije, dok je sada sudija i to predsednik Federalnog suda u Kanberi.

– On je jedan od najboljih pravnika u Kanadi. Poznat je po tome što je dobio orden zato što se zalagao za jednag princip pravde, jednakost stranaka. Čovek koji se zalagao da u slučajevima kada je država, odnosno kruna na jednoj strani, a na drugoj građani, oni imaju jednaka prava – rekao je Savić.

Advokat Predrag savić smatra da neće biti ouno uticaja na Alsopovu odluku.

– Ako ostane dosledan i ako ga ostala dvojica sudija ne preglasaju biće dobro. Uticati na jednog takvog, ranije, advokata, a sada uticaj sumnjam da mogu – rekao je Savić u emisiji Usijanje, prenosi Kurir.

Podsetimo, Novakova pravna drama traje već 11 dana, a po našem vremenu večeras u 23.15 biće saslušan pred tročlanim sastavom Saveznog suda Australije.

Svi Đokovićevi navijači s nestrpljenjem čekaju rasplet ove pravne torture i navijaju da srpski teniser pobedi političku mašineriju Australije koja je pokušala da stane na put da Novak ispiše istoriju i osvoji 21. grend slem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare