NOVAK SA SVOJIM ADVOKATIMA, postoji način DA ZAIGRA NA AO?!

Odluka Ministra za imigracije, Aleksa Hoka da poništi vizu Novaku Đokoviću postala je svetska tema broj jedan onoga momenta kada je objavljena. Najbolji teniser sveta sada ponovo mora da vodi pravnu borbu sa državom Australijom.

Zbog toga je, prema navodima Asoušiejted Presa hitno stigao u kancelariju svojih advokata, kako bi razmotrio svoje dalje delovanje. Kako navodi ovaj medij, on je „uhvaćen“ na kameri kako stiže u njihovu zgradu u automobilu, prenosi Telegraf.

Podsetimo, prema najnovijim saznanjima, Novak neće morati u pritvor, a u toku sutrašnjeg dana će morati da ide na razgovor sa australijskim imigracionim službenicima, gde če predstaviti svoj slučaj.

Pravni tim Đokovića želi da se sve razreši do nedelje, videćemo da li će uspeti u svojoj nameri i da li će Novak i drugi put u sedam dana dobiti Australiju na sudu.

Pravi zastupnici Novaka Đokovića mogli bi da zatraže „bridging“ vizu, odnosno takozvanu vizu za premošćavanje, prenosi Republika.

Bivši zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju Abul Rizvi, govorio je o šansama Novaka Đokovića uprkos odluci ministra Aleksa Houka, ostane u Australiji.

– Pretpostavljam da će Đokovićevi advokati zatražiti da Novak na neki način bude pušten na slobodu. Veruje da će zatražiti „bridging“ vizu (viza za premošćavanje, op.aut), koja bi mu omogućila da igra na Australijan openu – istakao je Abul Rizvi.

Da bi se dobila takozvana viza za premošćavanje, potrebno je da onaj ko traži ovu vizu bude u Australiji, a to je uslov koji Novak ispunjava.

Rizvi dodaje da će Novak, najverovatnije dok čeka odluku, biti u hotelu u kojem je već proveo nekoliko dana.

– Ono što je sigurno je da će Novak biti priveden i pretpostavaljam da će biti vraćen u hotel za migrante i tamo će čekati odluku – poručio je Rizvi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare