VAZURA: Partizan dobio NAJVEĆE MOGUĆE pojačanje!

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, govorio je o transfer politici crno-belih.

Tom prilikom, funkcioner „Parnog valjka“ podvukao je da je potpis novog ugovora trenera Aleksandra Stanojevića „najveće pojačanje za Partizan“, prenosi Republika.

– Zadovoljni smo produžetkom saradnje sa Stanojevićem, to je najveće pojačanje Partizana. Kada su u pitanju igrači, prelazni rok u Srbiji još nije zvanično ni počeo, ali mi pregovaramo sa igračima i videćemo. U toku meseca će biti određenih pojačanaj. Trudićemo seda to bude pre polaska ekipe na pripreme u Turskoj. Prelazni rok je živa stvar i ne žurimo nigde, ne želimo da pravimo greške i da plaćamo nešto više nego što treba da plaćamo. Ekipa je na okupu, svi su zdravi i nije nam hitno da moramo transfere da završimo u dva dana. Možemo da realizujemo dogovor za sedam ili deset dana, ali biće pojačanja. Neće biti krucijalnih transfera, ali želimo da pojačamo konkurenciju i da Partizan bude bolji u drugom delu sezone – izjavio je Vazura.

Direktor Partizana je razmotrio i eventualne odlaske iz Humske.

– Imamo ponude, ali u ovom trenutku te ponude odbijamo. Ne želimo da pregovaramo o prodaji tih igrača. Videćemo, ali kao što smo najavili promene će biti minimalne i neće biti većih transfera. Ne želimo da poremetimo ovu ekipu ili da prodamo nekoga pa da nemamo vremena za dovođenje adekvatnih zamena. Želimo da nastavimo put ka tituli, blizu smo toga. Koliko smo blizu, toliko smo i daleko, ima još mnogo da se igra i to je razlog zašto nećemo prodavati značajne igrače u ovom prelaznom roku – zaključio je Miloš Vazura.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare