ŠOKANTNO! KARLEUŠA I TOŠIĆ ZAJEDNO U DUBAIJU NAKON SVEGA?!

Haos koji je nastao na Božić, kada je Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića policiji za nasilje, polako se stišava. Pevačica, koja predstojećeg vikenda ima nastup u Dubaiju, ima želju da sa njom u toplije krajeve pođe i sportista kako bi na putovanju pokušali da očuvaju svoju bračnu zajednicu. To je za Kurir potvrdio njihov zajednički prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

– Mogu da vam kažem da su se strasti smirile. Ponovo je sve u redu. Tenzija koja je postojala prethodnih dana polako se zaboravlja. Jelena se priprema za nastup koji ima u UAE i imala je želju da sa njom pođe i Duško. Zasad nije poznato da li će Duško krenuti sa njom na put, ali on svakako ide na odmor u Dubai sa decom, tradicionalno u februaru. Ova situacija, koja nimalo nije bila sjajna, dosta ih je poremetila, ali, koliko vidim, shvatili su da od svađe nema ništa i da sve može da se reši mirnim putem. Oboje su bili jako napeti, ljuti jedno na drugo, a naslednice su uspele da ih smire na pravi način. Proći će i to. Izdržali su oni mnogo veće brodolome. Svima je žao što se to dogodilo i što su nadležni organi morali da intervenišu na najradosniji hrišćanski praznik – priča Jelenin i Duškov prijatelj.

Prema njegovim rečima, od razvoda zasad nema ništa. – Jelena daje sve od sebe da spase brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai. To bi bila savršena prilika da se stvari dovedu u red, ali videćemo da li će doći do zajedničkog putovanja jer je Dušku izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od trideset dana. Karleuša putuje u sredu i najverovatnije će se zadržati oko desetak dana. Ovaj nastup joj je veoma važan. Ta žena je mnogo toga podnela na svoji m leđima, ali su joj posao i porodica na prvom mestu. Mi prijatelji smo uvereni da bi ih ovo putovanje ponovo zbližilo – zaključuje sagovornik Kurira.

Tošićev advokat poručio Ostavite ih da žive u miru i svađi

Nebojša Perović, advokat Duška Tošića, naglasio je da je nekadašnji fudbaler negirao da je udario suprugu Jelenu Karleušu i apelovao da bi trebalo da se porodica Karleuša-Tošić ostavi na miru.

– Gospodin Tošić je saslušan i ispitan. Negirao je izvršenje krivičnog dela. Svi napisi koji su bili u novinama, gde se pričalo sve i svašta, meni to maksimalno liči na jedno pogovaranje. Tome bi trebalo da dođe kraj i da se ostave na miru, da porodica živi u ljubavi, miru i svađi, kao što i sve ostale porodice žive. Svesni smo da su izuzetno popularan par, jer ova scena nije velika, ali je u javnosti buknula – rekao je advokat za Kurir televiziju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare