ĐUKANOVIĆ UBEĐEN DA SU HAVARIJE U KOLUBARI NAMERNO IZAZVANE : TRAŽI ZORANINU OSTAVKU

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i funkcioner SNS, prozvao je ministarku energetike i rudarstva Zoranu Mihajlović zbog požara koji je sinoć izbio u RB „Kolubara“.

Đukanović je da li će sama podneti ostavku ili će Vlada morati da zatraži njeno razrešenje.

Podsetimo, sinoć se dogodio incident u „Kolubari“ gde se zapalio bager, odnosno odlagač jalovine kupljen 2018. godine. Vatrogasci su gasili požar do pola dva ujutru.

Đukanović je zbog tog pozvao tužilaštvo da reaguje i naveo da bi neko morao da snosi odgovornost, pa i ministarka Mihajlović, piše Kurir.

– Hoće li tužilaštvo uhapsiti nekog za učestale havarije u Kolubari? Ima li neke istrage? Hoće li ministarka podneti ostavku ili Vlada da zatraži njeno razrešenje? Gde se izgubila reč „odgovornost“? Ubeđen sam da su havarije namerno izazvane, voleo bih da nisam u pravu – napisao je Đukanović na Tviteru.

Ovo je već druga „havarija“ na relaciji Đukanović – Mihajlović za dve nedelje. Prethodno je ministarka prozvala Đukanovića da se udružio sa liderima opozicije Vukom Jeremićem i Draganom Đilasom, a on je njoj uzvratio da po mišljenje ide kod ambasadora.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare