U Australiji skandal za skandalom! NOVAK ĐOKOVIĆ PONOVO UHAPŠEN?! Evo šta kaže Đoković na sve ovo

Novak Đoković je uhapšen?!

Bruka i sramota! Vlasti Australije ponovo su lišile slobode Novaka Đokovića.

Novi skandal potresa Australiju i celu planetu, nakon oslobađajuće presude, Novak je ponovo uhapšen od strane vlasti te zemlje zbog kako se navodi širenja opasnosti zaraze!

Oglasio se i njegov najmlađi brat, Đorđe:

„Besane noći za celu familiju, prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je doneo odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da očigledno ministar unutrašnjih poslova iznad suda“, rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

„Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i poslednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. Novak je sa svojim advokatima u prostorijama gde je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose“

Kako javljaju dobro obavešteni izvori u toj zemlji, a prenosi Kurir, najbolji svetski teniser svakog trenutka biće deportovan..

Federalni sud u Melburnu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i naložio njegovo puštanje na slobodu, međutim Vlada Australije namerava da ga deportuje… Izgleda da Novak ipak nije uhapšen, kako prema najnovijim saznanjima javljaju Australijanci.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare