DA LI ĆE NOVAK IPAK BITI DEPORTOVAN?! OD JEDNOG ČOVEKA TO ZAVISI!

Federalni sud u Melburnu poništio je odluku Vlade Australije o ukidanju vize najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i naložio njegovo puštanje na slobodu.

Međutim, on i dalje nema mira – bar prema rečima politikologa Nine Marković koja ima pouzdane informacije da je Novak Đokoviću ovim momentima priveden i čeka ga deportacija, prenosi Kurir.

– Imigracioni ministar Aleks Houk ima diskreciono pravo da Novaku još jednom poništi vizu. Ukoliko se to dogodi, Novak bi morao da napusti Australiju u narenih nekoliko sati. Prema nezvaničnim informacijama, da li će se to dogoditi, saznaćemo do 11, najkasnije 11.15 po srednjeevropskom vremenu – rekao je izveštač RTS iz Melburna Saša Janković i dodao:

– Nakon izricanja presude koja je izrečena između 7 i 7.15 po našem vremenu, imigracioni ministra ima rok od četiri sata da reaguje na odluku. Ukoliko on to ne uradi do 11 sati, Novak će biti definitivno slobodan i moći će da krene da trenira i da se priprema za Australijan open – istakao je Janković.

On je na kraju dodao i da u slučaju da ministar poništu odluku suda, Novak ne bi mogao da uđe u Australiju naredne tri godine!

– Ukoliko se dogodi da imigracioni ministar poništi Novaku vizu, usledila bi deportacija, što znači da Novak naredne tri godine ne bi mogao da kroči na tlo Australije. Ali, verujemo da se to neće dogoditi, jer bi to bila još veća sramota po ovdašnju vladu – zaključio je Janković, prenosi Republika.

Na kraju, od ovog čoveka sve zavisi!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare