EKSKLUZIVNI SNIMCI SA ULICA MELBURNA! Srbi i dalje protestvuju ispred hotela gde je Novak! /VIDEO/

Nakon skandalozne odluke Australijske da Novaku zabrane učešće na Australijan openu, kao i želje da ga deportuju iz Australije, građani Melburna koji podržavaju Novaka i na ovaj način iskazuju nezadovoljstvo, okupljaju se već danima ispred gradskog hotela u kojem je smešten Novak Đoković.

Podsećamo, odluka suda se očekuje u ponedeljak.

Redakcija Udarna vest Vam ekskluzivno prikazuje najnovije snimke sa ulica Melburna!Ovako se naši sunarodnici i Novakovi obožavaoci bore za Novakova prava.

Braća Srbi i Rusi su i ovaj put zajedno u ovoj borbi za Novakovu pobedu!

Premijerka Srbije izjavila je juče izjavila:

– Čula sam se sa ministarskom spoljnih poslova Australije Mariz Pejn. Razgovarali smo dosta konstruktivno. Stalno smo u kontaktu, ja sa Vladom Australije, predsednik sa Novakom. Pokušavamo da olakšamo sve Novaku. Na žalost, on do finalne odluke ostaje u hotelu, ali smo uspeli u jednoj stvari. Dostavlja će mu se hrana bez glutena, dobiće sprave za vežbanje, dobio je laptop, kao i sim karticu da bude u kontaktu sa svojima – rekla je Ana Brnabić, prenosi Republika. 

Ona je istakla da ministarka spoljnih poslova Australije sve razume.

– Razgovor je bio konstruktivan. Žena sve razume. Vlada je spremna da uradi sve kako bi Novaka pustili u Australiju. Ona je ponovila da će lično preneti ministarstvu unutrašnjih poslova. Odluka će biti u ponedeljak.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare