Završio iza rešetaka : MALOM CUNERU ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA

Marku Guzijanu (27), poznatijem kao Mali Cuner, koji se sumnjiči za nasilničko ponašanje, Prvi osnovni sud je danas, na predlog tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana.

Guzijanov branilac, advokat Nemanja Govedarica, potvrdio je da mu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke.- Negirao je izvršenje krivičnog dela na način kako je to opisano u krivičnoj prijavi. Tek predstoji izvođenje materijalnih dokaza, pregledanje snimaka sa sigurnosnih kamera i saslušanje svedoka, nakon čega će biti utvrđeno činjenično stanje i šta se tačno dogodilo u klubu, a samim tim i da li je neko i za šta kriv ili ne. Nakon utvrđenih činjenica može da dođe do osuđujuće, ali i do osloboađajuće presude – kaže Govedarica za Kurir, navodeći da mu je „neprihvatljivo da pritvor bude određen zbog opasnosti od bekstva, s obzirom na to da se osumnjičeni sam predao policiji“.

– Mislim da kod ovakvog činjeničnog stanja nema osnova za pritvor jer to nije sankcija već mera za obezbeđenje prisustva – dodaje Govedarica.

Prema navodima krivične prijave, podsetimo, Mali Cuner se sumnjiči da je 2. januara oko dva sata noću u klubu „Kasina“ napravio incident tako što se najpre popeo na binu, pokušavajući da se približi pevačici Jeleni Karleuši dok je nastupala. Obezbeđenje je potom, kako se navodi, reagovalo i Guzijana udaljilo sa bine, kako ne bi ometao nastup. On je tada, kako se navodi, negodovao i članovima obezbeđenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba, ušao u automobil i zaleteo se u izlog poslastičarnice „Gram“, koja je u okviru kluba „Kasina“, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare