MALI CUNER izjavio pred tužiocem da nije KRIV za nasilničko ponašanje

Marko Guzijan (27), poznat kao Mali Cuner, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu izjavio je kratko da nije kriv za nasilničko ponašanje, za koje je osumnjičen posle incidenta koji je u noći između subote i nedelje navodno izazvao ispred noćnog kluba u centru Beograda.

On je naveo i da se sam predao policiji. Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva kao i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke.

Kako Kurir prenosi, on nije detaljno govorio o incidentu koji se dogodio tokom nastupa pevačice Jelene Karleuše u klubu u kom je Mali Cuner bio gost.

Kako je saopštilo tužilaštvo, prema navodima krivične prijave, on je 2. januara oko dva sata noću u klubu „Kasina“ najpre se popeo na binu, pokušavajući da se približi pevačici dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da Guzijana udalji sa bine, kako ne bi ometao nastup. On je tada, kako se navodi, negodovao i članovima obezbeđenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba, ušao u automobil i zaleteo se u izlog poslastičarnice „Gram“, koja je u okviru kluba „Kasina.

Osumnjičeni se potom udaljio svojim vozilom ka Trgu Nikole Pašića, gde je kolima oštetio žardinjere, metalne stubove i ograde, pobegavši sa lica mesta – saopštilo je tužilaštvo.

Posle incidenta, Mali Cuner je pobegao a njegov „audi“ pronađen je na Karaburmi. Za njim je tada raspisana potraga, a njegova kuma, koja je zatečena u automobilu bila je privedena na trežnjenje.

Marko Guzijan (27), zvani Mali Cuner, mlađi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio „zemunski klan“ pre 20 godina. Mali Cuner je već imao probleme sa zakonom, a javnosti je postao poznat kao maloletnik kada je aprila 2007. godine u pečenjari „Uno“ u Zemunu ubio Zorana Dimitrijevića (51) i njegovog sina Aleksandra (22). Za pomenuti zločin osuđen je na osam godina maloletničkog zatvora.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare