REPER NUMERO OSTAJE U PRITVORU: LIDIJA NIJE JEDINA NJEGOVA ŽRTVA!

Prvo osnovno javno tužilaštvo potvrdilo je da je reper Uroš Radivojević, zvani Numero priveden zbog nasilja u porodici, odnosno zbog sumnje da je vršio psihičko i fizičko nasilje nad bivšom vanbračnom partnerkom L. C. Reper je, kako je potvrđeno, na saslušanju odlučio da se brani ćutanjem, posle čega je tužilaštvo predložilo da mu bude određen pritvor.

„Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PU za grad Beograd – PS Zvezdara lišili su slobode U.R. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, u odnosu na oštećenu bivšu vanbračnu partnerku L.C.“, saopštilo je tužilaštvo, a prenosi Kurir.

Prema navodima krivične prijave, kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je u vremenskom periodu tokom 2020. godine i 2021. godine zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad partnerkom L.C. U tom periodu, oni su živeli zajedno, a oštećena, kako se navodi, nasilje nije prijavljivala iz straha, i iz razloga što je okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno, a kao jedna od posledica nasilja je i njeno hospitalno lečenje u institutu za mentalno zdravlje dok su živeli zajedno.

„Proveravajući navode dostavljene krivične prijave tužilaštvo je u svojstvu građanina obavilo razgovor sa oštećenom L.C koja je potvrdila da je trpela učestalo nasilje od svog bivšeg partnera U.R. dok su živeli zajedno, takode je izjavila da zbog toga ima psihičke posledice koje i dalje trpi, iz kojih razloga uzima redovnu terapiju koja je propisana od strane lekara psihijatra, kao i da ona nije jedina žrtva nasilja. Takođe na okolnosti prijave tužilaštvo je u svojstvu građanina obavilo razgovor i sa majkom oštećene, koja je izjavila da ima saznanja o nasilju koje je vršeno nad njenom ćerkom od strane U.R.“, saopštilo je tužilaštvo.

Osumnjičeni reper, je kako je potvrđeno, danas saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu izabranog branioca, kojom prilikom je izjavio da će iskoristiti svoje zakonsko pravo i da u ovoj fazi postupka neće iznositi svoju odbranu.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom U.R. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da ce ometati postupak uticanjem na svedoke, imajući u vidu da je posredna i neposredna saznanja o nasilju imalo više lica, a koji će u daljem toku postupka biti ispitani u svojstvu svedoka.

Tužilaštvo apeluje da eventualno i druge njegove žrtve prijave nasilje, što ce učiniti direktno u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu ul. Kataniceva br. 15 ili elektronskim putem na mail: tuzilastvo@prvo.os.jt.rs

Reperu je određen i jednomesečni pritvor.

Podsetimo, Nina S. je nedavno na svom Tviter profilu iznela je tvrdnje da je njena sestra Lidija navodno pretrpela nasilje od svog bivšeg momka repera Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

Posle njenog pisanja, oglasila se i izvesna Ivona, koja je sa Radivojevićem, kako tvrdi, bila u vezi od decembra 2018. do januara 2020. sa prekidima i koja je navela da stoji iza svake Ninine reči, jer je prošla isto.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare