Poslaćemo NOVAKA NAZAD sledećim avionom! OGLASIO SE PREMIJER AUSTRALIJE!

I dalje se ne stišava bura oko odlaska Novaka Đokovića u Australiju, prenosi Informer.

Ne miruju ljudi širom planete zboog odlaska Novaka Đokovića u Melburn! Jedni su presrećni, drugi kude odluke tamišnjih vlasti, a premijer Australije Skot Morison zapretio je da bi Novak Đoković mogao da bude vraćen sa australijske granice.

To će se desiti ako nema odgovarajući  dokaz kojim potvrđuje izuzetak od vakcinacije.Očekuje se da Đoković u narednih nekoliko stigne u Melburn, ali šta će biti po sletanju na aerodrom, ostaje nam da sačekamo i vidimo..

Morison je u obraćanju medijima poručio da neće biti pošte ni za koga, pa ni za najboljeg igrača sveta.

– Moj pogled na sve je da bilo ko ko traži ulazak u Australiju, mora da bude u skladu sa našim zahtevima. Novak Đoković, kad stigne u Australiju, ako nije vakcinisan, mora da pokaže prihvatljiv dokaz da ne sme da bude vakcinisan iz medicinskih razloga, kako bi imao iste putne aranžmane kao potpuno vakcinisani putnici. Čekamo da se pojavi i kakve će nam dokaze podneto da to podrži. Ako taj dokaz nije dovoljan, neće biti tretitan drugačije i biće poslat narednim avionom nazad kući. Ne bi trebalo da bude posebnih mera za Novaka Đokovića. Ni za koga – jasan je Morison.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare