PRONAĐENA MATEJINA PATIKA? Svedoci sa Sava promenade tvrde da izvučeni predmet pripada nestalom Splićaninu

Okupljeni očevici na Sava promenadi kažu kako su videli da su policajci iz „velikog lonca za cveće“ uzeli jedan sitni predmet za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu, prenosi Alo.

Veliki broj policajaca, kao i ronioci, nalaze se na Sava promenadi.

U blizini restorana Sava Nova nalaze se i stepenice koje vode u reku, a jedna od poslednjih snimki pokazuje mušku osobu kako upravo tim stepenicima ulazi u Savu, podseća portal Slobodna Dalmacija.

Područje oko reke osigurava troje policajca i ne dozvoljavaju nikome da priđu bliže. Na platou uz reku nekoliko osoba istražuje i sve snima. Okupljeni očevici su rekali, piše portal, kako su videli da su policajci iz „velikog lonca za cveće“ uzeli „jedan sitni predmet“ za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u kesu.

Navodno je pronađena i patika

„Špekuliše se i o patici koja je navodno blizu nađena, ali sve su to zasad nagađanja, jer i dalje nailazimo na zid ćutanja u policiji“, piše ovaj hrvatski mediji.

Uprkos mnogim upitima MUP-u Srbije, još nismo dobili informaciju je da li je mladić na juče objavljenim snimcima Matej, dodaju.

– Ne možemo vam ništa reći, kazao nam je jedan od policajca kad smo ga pitali zašto su ovdje. Nešto prije podneva stigao je i čamac u kojem se nalazilo četvero ljudi. Među njima je i ronilac koji je 5 minuta prije podne zaronio u reku, a nalazi se kod Tramvajskog mosta“, piše Slobodna Dalmacija.

“Nešto je našao“, komentarišu prolaznici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare