Nenad Periš stigao u Beton halu: „VERUJEM SRPSKOJ POLICIJI“

Verujem srpskoj policiji i zato se neću mešati u potragu. Nema nikakvih novih informacija za sada – rekao je s očima punim suza Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša (26) koji je nestao u noći između četvrtka i petka minule godine u Beogradu.


Periš je danas sleteo iz Hrvatske u Beograd, u avion se ukrcao oko 15 sati, kako bi se uključio u potragu za sinom. Nakon sletanja na aerodrom, on je dao izjavu nekoliko medija, prenosi Blic.

Nemam ništa novo, sada ću se videti s ljudima, samo je bitno da ga nađemo. Znam da je policija podigla sve na noge da ga nađu, zahvalan sam srpskoj policiji na svemu što čini. Svima sam zahvalan što pomažu, nude pomoć. Istraga se sprovodi na način na koji mora – rekao je Nenad i dodao:

Moram da zamolim ljude, da ko god ima bilo kakvu informaciju, samo neka javi. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam reči, zahvalan sam neizmerno svim ljudima… Jedino je važno da pronađem svog sina – rekao je Nenad.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Od njega nema ni traga, ni glasa. Nestanak mladića prijavljen je srpskoj policiji 31. decembra, kada je otpočela potraga za njim.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare