KAMERE SNIMILE MLADIĆA: Matej izašao iz kluba, jer je u toaletu bila gužva, sumnja se da je pao u vodu

Matej Periš (27) iz Splita, kog su nadzorne kamere snimile kako izlazi iz kluba i spušta se stepenicama ka reci, navodno tamo i jeste krenuo, jer je u toaletu kluba „Gotik“ bila velika gužva, nezvanično je potvđreno „Blicu“. Mladić iz Splita je, navodno, te večeri, kada je poslednji put i viđen, hteo u toalet, ali se zbog gužve odlučio da nuždu izvrši napolju.

Pregledajući nadzorne kamere lokala koji se nalaze u Beton hali, vidi se kako mladić iz Splita izlazi iz kluba i kreće se prema reci. Nažalost, kamera nije mogla da uhvati gde je on završio, ali se sumnja da je sišao uz obližnje stepenice i nagnuo se kako bi izvršio nuždu, ali je verovatno u tom trenutku pao u vodu – kaže sagovornik „Kurira“.

Kako dalje prenosi ovaj list, njihov sagovrnik dodaje da to opravdava i zašto je Splićanin izašao bez jakne.

Telefon mu je od samog starta ugašen, pa se sumnja da se nakon pada u vodu i telefon pokvario – kaže on.

Inače, rečna policija uputila se danas u potragu za Perišem i plove pored Beton hale duž reke Save. Otac nestalog Periša Nenad trebalo bi danas da stigne u Beograd.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare